Rizairis Núñez-Lacroes

( 2 Volgers )

Omschrijving

Ik ben in het jaar 2003 naar Nederland gekomen om een technische studie tot vliegtuigtechneut te volgen. Gezien dit op HBO-niveau was miste ik het praktische aspect en verveelde ik mij vaak. Ik had naast mijn studie een bijbaan bij de toenmalige CWI. Het was achter de schermen maar ik voelde dat wat mijn collega's voor de schermen deden iets was wat ik ook wilde proberen. Ik kreeg mijn kans toen ik mijn nicht in haar bedrijf ging helpen met aanvragen en verantwoorden van indicaties in de zorg. Dit deed ik met mijn drive om mijn medemens graag te willen helpen en mijn passie voor het lezen. Ja, ik lees ook de kleine letters. Mijn nicht raadde mij aan om een juridische studie te gaan volgen. Dit heb ik meteen gedaan.

Judicatio betekent letterlijk: de aankondiging of uitlevering van een vonnis. Judicatio maakt het mogelijk dat particulieren en instanties hun recht kunnen halen of verkrijgen. Judicatio is gespecialiseerd op de volgende rechtsgebieden: Sociaal Zekerheidsrecht, Bestuursrecht, Huurrecht, Vreemdelingenrecht, Arbeidsrecht en Schuldhulpverlening.

Sinds 2014 is Judicatio als eenmanszaak opgericht met de visie om mensen en organisaties (met een beperkt budget) juridisch bij te staan. Judicatio besteedt persoonlijke aandacht aan alle klanten en blijft op de hoogte van veranderingen in de verschillende rechtsgebieden om haar klanten van kwalitatief juridisch advies te voorzien. Judicatio streeft naar tevreden klanten met een tevreden gevoel.