Marleen Creton

( 4 Volgers )

Omschrijving

Ik ben Marleen, ruim 17 jaar in Amsterdam Zuidoost woonachtig, maar ik ‘leef’ er pas de laatste paar jaren. Het laatste heeft er vooral mee te maken dat ik mij steeds meer verbonden voel met het stadsdeel, doordat ik actiever ben gaan deelnemen aan diverse projecten, vooral, maar niet alleen op het gebied van ondernemerschap. Zo ben ik medeorganisator van het succesvolle concept The Big Indoor Market, een platform voor startende (veelal creatieve) ondernemers om te netwerken onder andere collega ondernemers, in contact te komen met nieuwe en bestaande klantenvijvers, hun producten te exposeren en te verkopen. Het bereiken van groei door meer zichtbaarheid. 

In 2003 heb ik mijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES) afgerond en ben ik momenteel sinds 10 jaar parttime werkzaam bij een Private Bank/Vermogensbeheerder. 

Ik beschrijf mijn manier van werken als analytisch, kritisch en accuraat. Tegenover mijn analytische vaardigheden staat dat ik een bouwer ben: ik verzorg op maat gemaakte templates voor partijen die op projectbasis werken en behoefte hebben aan bijvoorbeeld automatische berekeningen van omzet, te factureren bedragen etc., dit op basis van slechts in te voeren uren.

Ook behoren kleinere ondernemers die bijvoorbeeld hun producten in consignatie geven en dus via derden verkopen tot mijn bestaande klanten: voor hen maak ik voorraadsystemen die inzicht geven in de status van diverse variabelen zoals behaalde omzet, aan te vullen voorraad en af te rekenen commissie.

Mijn klanten wordt dus een groot deel van de administratieve bedrijfslast uit handen genomen. 

Zowel The Big Indoor Market als het maken van systemen op maat behoren tot het palet van werkzaamheden van mijn bedrijf Grow 2 Inspire, welke ik gestart ben ten behoeve van kleine en startende ondernemers. 

Voor vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van mijn contactgegevens, zoals op mijn profiel vermeld.